Live bij CIDI: Eytan Schwartz over Tel Aviv tijdens de coronacrisis

maandag 6 april 2020

Bent u benieuwd hoe non-stop city Tel Aviv omgaat met de coronacrisis? Maandagavond 6 april om 19:30 uur spreekt de Israelische tv-persoonlijkheid en innovatie-expert Eytan Schwartz online bij CIDI over Tel Aviv in tijden van het coronavirus. Eytan Schwartz is de directeur van ‘Tel Aviv Global’, een initiatief gericht op het promoten van Tel Aviv als internationaal innovatiecentrum. Hij zal spreken over hoe de stad omgaat met deze crisis, hoe de talloze startups doorgaan, welk effect het gebrek aan toerisme heeft op de stad en nog veel meer.

U bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze online bijeenkomst. Via deze link kunt u via Zoom meedoen en vragen stellen via de chat. U kunt de lezing ook volgen via onze website en Facebookpagina.

Schwartz (1974) werkte eerder als senior politiek adviseur voor de burgemeester van Tel Aviv. Tijdens de landelijke verkiezingen in 2013 stond hij op de kieslijst voor Avoda, de Arbeidspartij. In 2004 won Schwartz de eerste editie van het programma ‘The Ambassador’, een Israelische reality tv-show waarin deelnemers werden uitgedaagd om betere PR voor Israel te creëren. Tevens was hij woordvoerder voor vluchtelingenorganisatie CARD (Committee for Advancement of Refugees from Darfur).

Blijf gezond en we hopen u maandagavond online te zien!