CIDI doet opnieuw aangifte tegen eigenaar Postbus 44

IN ANTISEMITISME / Door: WEBMASTER / 23 okt 2002 CIDI VS

Opnieuw heeft CIDI aangifte gedaan tegen de eigenaar van Postbus 44 in Delfzijl. Dit is het adres dat wordt vermeld op een discriminerende sticker die vorige week is aangetroffen in Den Haag. Op de sticker worden – in het Duits – Zionisten ervan beschuldigd in de gehele wereld vrouwen en kinderen te doden.

Verder wordt opgeroepen niet bij Zionisten te kopen. Het geheel wordt opgesierd met een Amerikaanse vlag en daarin de Davidster, hetgeen een duidelijk verband legt met het Joodse volk. Behalve de postbus wordt als adres de organisatie AZA genoemd. Dit staat voor Anti-Zionistische Aktion. AZA is al jarenlang actief en roept op te strijden tegen de “zionistische oorlog”.

Al eerder deed CIDI aangifte waarbij de postbus in Delfzijl een rol speelt. Dat was tegen de in Delfzijl gevestigde neonazi-organisatie “Weerwolf Nederland”. Deze organisatie zegt op zijn site dat CIDI “tot de wortel moet worden uitgeroeid” en verder vermeldt deze site in een speciale sectie de namen en adressen van enkele Joodse organisaties in Nederland met hun contactpersonen. Van de genoemde Joden zijn foto’s opgenomen. Over het vervolg van het onderzoek naar beide zaken zal in de komende Nieuwsbrieven worden gepubliceerd.