CIDI-jongeren demonstreren tegen haatdragende uitingen Haags raadslid Khoulani

CIDI Jongeren Organisatie CIJO demonstreert donderdagavond van 19 tot 20 uur voor het Haagse stadhuis tegen raadslid Khoulani, die Israelische scholieren uitmaakte voor “terroristen”. 

Het Haagse raadslid Abdoe Khoulani van de Partij van de Eenheid kwam vorige week in opspraak vanwege haatdragende en antisemitische uitlatingen over een groep Israelische scholieren. Hij noemde de scholieren (kinderen van 15 en 16 jaar oud) “zionistische terroristen in wording” en maakte hen uit voor “de toekomstige kindermoordenaars en bezetters”. De uitspraken van Khoulani zijn niet alleen volslagen belachelijk, maar ook onacceptabel. Wat CIJO betreft, heeft Khoulani zich met deze haatdragende nonsens volledig gediskwalificeerd als raadslid. 

Daarom zal CIJO donderdagavond van 19 tot 20 uur demonstreren voor het Haagse stadhuis onder de slogan: geen haat in deze raad. Iedereen die het doel van de demonstratie ondersteunt, is welkom om deel te nemen. Deelnemers kunnen hun aanwezigheid doorgeven via cidi@cidi.nl. Het Algemeen Dagblad en Omroep West schreven eerder vandaag al over de geplande demonstratie. De betoging vindt plaats op deze plek, bij de metalen bank: