CIDI lanceert donatiecertificaat

CIDIcertificatenDraagt u Israel een warm hart toe? Bent u wars van vooroordelen en antisemitisme? En weet u dat een kennis, zakenrelatie, vriend of vriendin daar net zo over denkt? Dan is het nieuwe donatiecertificaat een prachtige blijk van vriendschap en een origineel cadeau.

Om uw vrienden een donatiecertificaat aan te bieden, maakt u uit naam van de ontvanger een bedrag over naar CIDI waarmee wij ons werk kunnen voortzetten. Bijdragen van vrienden en donateurs zijn belangrijk voor CIDI, want wij zijn een onafhankelijke, niet gesubsidieerde instelling.

CIDI komt op voor het recht van het Joodse volk om in vrede en veiligheid te leven, in Israel en in Nederland. Het kan zijn dat uw vrienden of kennissen een voorkeur hebben voor één van deze twee takken van werkzaamheid. Daarom zijn de certificaten in twee variaties verkrijgbaar: als donatie voor onze informatieverstrekking over Israel, of als donatie voor het bestrijden van antisemitisme.

Klik hier om een donatiecertificaat te bestellen. Het certificaat komt op naam van de ontvanger en mocht u het cadeau doen voor een speciale gelegenheid, dan kunt u dit aangeven op het bestelformulier, zodat het op het certificaat wordt vermeld. Wij sturen het dan op naar degene die u met deze blijk van vriendschap wenst te verrassen, of naar u als u het zelf wilt overhandigen.