Doe nu mee met de CIDI Israel Quiz!

IN EDUCATIE / Door: ELKAN VAN DER RAAF / 12 nov 2020

Ben jij een echte Israelkenner of gewoon een bijgoochem? Speel  nu mee met de CIDI Israel Quiz, en we zullen er wel achter komen!

Op donderdag 12 november om 19:30 uur presenteert CIDI de allereerste CIDI Israel Quiz op Zoom en onze website. Via Kahoot.it kunt u gemakkelijk meedoen vanaf uw computer of telefoon, zonder een app te hoeven downloaden. Het enige wat u hoeft te doen, is de pincode in te vullen: 7023897

Is jouw Israelreis dit jaar net als die van ons op de lange baan geschoven?

Op een speelse wijze verkennen wij in 32 vragen Israel op muzikaal, cultureel, politiek en culinair gebied. Breid je Israelkennis nog verder uit, en win een van onze CIDI-prijzenpakketten!

Israel is zoals bekend een land met miljoenen premiers. Ben jij daar een van? Enige kennis van Israel is niet per se vereist, maar wel aanbevolen!

Voer aan het begin van de quiz de code in op kahoot.it. De code wordt vlak voor de quiz bekend gemaakt. U hoeft niets te downloaden om mee te spelen.

Heeft u de quiz gemist, maar wilt u hem alsnog eens proberen? Klik dan hier! U doet dan alleen niet mee voor de prijzen.