12 november: Lezing: The Iran Nuclear Deal

donderdag 12 november 2015

CIDI heeft de gelegenheid gekregen u uit te nodigen voor de volgende ‘Henriette van Lynden lezing’, die gewijd zal zijn aan de regionale gevolgen van de nucleaire overeenkomst met Iran:

‘The Iran nuclear deal: Key to a more secure Middle East’

Ilan Goldenberg, Ellie Geranmayeh en Payam Mohseni zullen hun visie geven op het onderwerp en deelnemen aan een paneldiscussie.

Ilan Goldenberg is een Amerikaanse expert op het gebied van defensie en buitenlands beleid, met uitgebreide ervaring m.b.t. het Iraanse nucleaire programma en diverse andere veiligheidsvraagstukken in het Midden-Oosten.
Ellie Geranmayeh is beleidsanalist voor de European Council on Foreign en houdt zich bezig met de binnenlandse- en buitenlandse politiek van Iran, en de relaties tussen de EU en Iran.
Payam Mohseni is Directeur van het Iran Project van Harvard University’s Belfer Center for Science and International Affairs.

De lezing start om 20:00 uur in de Grote Zaal van de Rode Hoed, Keizersgracht 102 te Amsterdam.
U kunt zich aanmelden via DAM-lezingen@minbuza.nl onder vermelding van ‘lezing 12 november 2015’. Gelieve hierbij aan te geven met hoeveel personen u komt. De lezing is gratis toegankelijk.