Chanoeka-kaarsontsteking met CIDI voor HaCarmel

Spreek je uit tegen anti-Israel geweld! 
Zeg NEE tegen antisemitisme! 

Kom vanavond samen met CIDI de eerste Chanoeka-kaars aansteken

18:30 uur vóór Restaurant HaCarmel
Amstelveenseweg 224 Amsterdam.

Ter gelegenheid van de eerste avond van Chanoeka organiseert CIDI vanavond een feestelijke bijeenkomst tegen haat en geweld. Buiten, voor de deur van Restaurant HaCarmel, zal de eerste Chanoeka-kaars worden aangestoken.

Afgelopen donderdag, een dag na de Amerikaanse erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israel,  werd Restaurant HaCarmel slachtoffer van een antisemitische aanval. Een Palestijnse man sloeg de ruiten in, naar eigen zeggen omdat hij een daad wilde stellen tegen de Israelische regering.

Dit soort haat hoort niet thuis in onze samenleving. Iedereen in Amsterdam en in Nederland moet zijn identiteit kunnen tonen zonder bang te hoeven zijn. Het is daarom tijd voor een krachtig signaal tegen antisemitisch en anti-Israelisch geweld.

Geen beter moment dan Chanoeka, het feest van het licht. Ook vandaag de dag zal het licht winnen van de duisternis. Verdraagzaamheid en vrede zullen winnen van haat en geweld.

Kom daarom vanavond samen met CIDI de eerste Chanoeka-kaars aansteken, om 18:30 buiten bij Restaurant HaCarmel, Amstelveenseweg 224 Amsterdam.


Loading Map....

Datum/Tijd
Date(s) - 12/12/2017
18:30 - 19:00

Locatie
Restaurant HaCarmel