6 maart: CIDI Midden–Oosten Verkiezingsdebat

maandag 6 maart 2017

VOLG HET DEBAT LIVE 

Na vier jaar zal de Nederlandse kiezer zich dit jaar weer uitspreken over de koers van de politiek. Tijdens de afgelopen regeerperiode zijn niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland en zeker in het Midden-Oosten, de verhoudingen stevig veranderd. Dat nodigt uit tot debat. Traditiegetrouw organiseert CIDI daarom in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen een groot Midden-Oosten debat met alle buitenlandwoordvoerders van de politieke partijen.

Aanwezig zullen zijn: Han ten Broeke (VVD), Michiel Servaes (PvdA), Raymond de Roon (PVV), Jasper van Dijk (SP), Raymond Knops (CDA), Sjoerd Sjoerdsma (D66), Tom van der Lee (Groenlinks), Kees van der Staaij (SGP), Joël Voordewind(CU), Maurice Koopman (50PLUS), Joram van Klaveren (VNL) en Thierry Baudet (FVD).

De debatleider van de avond is Kamran Ullah, presentator & redacteur Telegraaf TV.

Tijdens het debat kan het publiek meestemmen met de stellingen, vragen stellen en vinden er schaduwverkiezingen plaats.
De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Concertino Muziekonderwijs.

Het debat vindt plaats in de Rode Hoed, Keizersgracht 102 te Amsterdam. De zaal is open vanaf 19:30 uur en het debat start om 20:00 uur. Aanmelden is verplicht en kan via cidi@cidi.nl of 070-3646862. De kosten bedragen € 5 en kunt u voldoen aan de deur.  

CIDI nodigt u van harte uit bij het verkiezingsdebat aanwezig te zijn en ziet uit naar uw komst op 6 maart.