Demonstratie: Amsterdam blaast Icke weg

zondag 6 november 2022

Zondag 6 november praat de antisemitische complotdenker David Icke op het Museumplein in Amsterdam voor een allegaartje van organisaties. Icke gelooft dat de wereldmacht in handen is van reptielen, die deels aangedreven worden door de Joodse Rothschild familie. Het is diep treurig dat zo’n man een podium krijgt.

CIDI en de gemeenteraad hebben aangedrongen om het zo ver niet te laten komen, maar het is onzeker of hij de toegang tot Nederland kan worden ontzegd. 

Om de verspreiding van zijn haat, complottheorieën en antisemitisme geen kans te geven, roept CIDI iedereen op 6 november om 12 uur te verzamelen op het Museumplein te Amsterdam om David Icke te overstemmen als hij het woord voert. U zult ons herkennen aan de fluitjes.

Breng fluitjes, trommels en andere geluidsdragers mee. Heeft u zelf  geen fluitje, kom toch; we delen ze ook uit en anders kan u altijd nog joelen. Laat van u horen, geef extremisten geen kans. Gezamenlijk kunnen we Icke wegblazen. 

Als u zelf niet kan komen, verspreid dan a.u.b. deze oproep en bijgaande poster. Blijf ook de website van CIDI: www.cidi.nl in de gaten houden. 

Het is niet toegestaan om stokken, wapens, Israelische vlaggen of spandoeken met eigen teksten mee te nemen. Deze zullen worden ingenomen.  
Wij hebben goed contact met de ordediensten en laten het u weten indien iets zal veranderen.