Mini-collegereeks met Dan Schueftan: ‘Israel: politiek, economie en veiligheid’ (2, 9 en 16 juni)

dinsdag 2 juni 2020

In juni zal Dan Schueftan een online mini-collegereeks geven over Israels politiek, economie en veiligheid. De colleges zullen plaatsvinden op de dinsdagen 2, 9 en 16 juni om 15:30 uur.

Dr. Dan Schueftan is directeur van het National Security Studies Center van de Universiteit Haifa. Hij werkte als consultant voor Israelische politieke leiders aan de top op onder meer buitenlandbeleid en defensie, maar werkte ook met leden van het Amerikaanse Congres. Hij was adviseur voor Yitzhak Rabin en Ariel Sharon. Dr. Schueftan publiceerde meerdere boeken en artikelen over de moderne geschiedenis van het Midden-Oosten, Arabische-Israelische relaties en het Amerikaanse beleid in het Midden-Oosten. Hij is een veelgevraagd commentator in de media in Israel, de Arabische wereld en de Verenigde Staten.

U bent van harte uitgenodigd voor deze mini-collegereeks. U kunt de reeks volgen en vragen stellen aan de spreker via Zoom, door op deze link te klikken (deze link is voor alle drie de lezingen te gebruiken). U kunt de lezing ook volgen via de CIDI-website of CIDI-Facebookpagina.

Help de CIDI-lezingen mogelijk maken en steun ons met een bijdrage. Dit kan via iDEAL of via Tikkie!