Ontmoeting met Dr. Dan Schueftan

donderdag 23 maart 2017

CIDI organiseert donderdagochtend 23 maart van 9:00 tot 10:30 een exclusieve ontmoeting voor journalisten, politici, vrienden van het CIDI en andere geïnteresseerden met Dr. Dan Schueftan, een expert op het gebied van moderne geschiedenis van het Midden-Oosten en adviseur van de Israelische regering. 

Dr. Dan Schueftan is directeur van het National Security Studies Center van de Universiteit Haifa. Hij werkte als consultant voor politieke leiders aan de top op o.a. buitenlandbeleid en defensie in Israel maar ook voor leden van het Amerikaanse Congres. Hij was adviseur voor Yitzhak Rabin en Ariel Sharon. Dr. Schueftan publiceerde meerdere boeken en artikelen over de moderne geschiedenis van het Midden-Oosten, Arabische-Israelische relaties en het Amerikaanse beleid in het Midden-Oosten. Hij is een veelgevraagd commentator in de media in Israel, de Arabische wereld en de VS.

U bent van harte uitgenodigd om op 23 maart deze veelzijdige en interessante man de hand te schudden en vragen te stellen. Meld u uiterlijk zondag 19 maart aan om verzekerd te zijn van een plek door een mail te sturen naar cidi@cidi.nl

Locatie: Rabinzaal, CIDI
Adres: Jagerstraat 4, Den Haag
Datum: Donderdag 23 maart
Tijd: 9:00 – 10:30 uur
Entree: Gratis, aanmelding verplicht via cidi@cidi.nl of 070-3646862