Internationale belangstelling voor Nederlandse verkiezingen

IN NEDERLAND / Door: WEBMASTER / 13 mrt 2017 CIDI TURKIJE VERKIEZINGEN

De internationale belangstelling voor de verkiezingen in Nederland is deze keer zeer groot. De ontwikkelingen in Nederland worden op de voet gevolgd, helemaal sinds afgelopen weekend en de spanningen met Turkije.

Internationale media hebben het CIDI benaderd met vele vragen over de betekenis van deze verkiezingen voor de relatie met Israel. Velen vragen naar de mening van de Joodse bevolking. Om deze media te helpen plaatsen wij dit bericht. CIDI bemoeit zich noch met de inhoud van de gesprekken en interviews, noch met de keuzes van de journalisten wie te interviewen, welke gesprekken vervolgens uit te zenden of over te schrijven. We denken echter dat het kan helpen om een beter beeld te vormen van deze verkiezingen en de gedachten van Nederlanders in het algemeen en Joodse Nederlanders in het bijzonder. 

Wilt u geïnterviewd worden door een Israelisch, Portugees of andere internationaal medium? Stuur dan een bericht met uw naam, email adres, woonplaats en telefoonnummer naar het volgende emailadres: verkiezingmening@outlook.com.
Deze gegevens zullen we dan doorgeven. Na 16 maart wordt dit mailadres weer opgeheven. 
Uw gegevens worden voor geen enkel ander doel gebruikt en worden zeer confidentieel behandeld.

Met de journalist zult u verdere afspraken kunnen maken. CIDI is hier geen partij in.