Matthew Levitt spreekt op 8 november op het CIDI-symposium

Op 8 november aanstaande is in Den Haag het CIDI-Symposium100 jaar Balfour – Volkenrecht in het Midden-Oosten. Meerdere sprekers van internationale naam en faam zullen hun visie geven op de honderd jaar die sinds de Balfour-verklaring zijn verstreken, en hun perspectieven delen over de uitdagingen die Israel de komende tijd te wachten staan. Graag stellen we alvast één van de sprekers van het symposium aan u voor.

Matthew Levitt is expert op het gebied van islamitisch terrorisme en auteur van het standaardwerk over Hezbollah (Hezbollah: The Global Footprint of Lebanon’s Party of God).

Hij is een veelgevraagd commentator over actuele zaken met betrekking tot terreur. Hij is senior fellow bij het Washington Institute for Near East Policy en geeft les aan de John Hopkins University in Internationale Betrekkingen en Strategische Studies. In 2008-2009 was hij adviseur bij het Amerikaanse State Department op het gebied van regionale veiligheid in het Midden-Oosten.

Op 8 november spreekt Matthew Levitt op het CIDI-symposium: 100 jaar Balfour – Volkenrecht in het Midden-Oosten. Hij zal vertellen over het veranderende karakter van de veiligheidsdreigingen voor de staat Israel. Reserveer nu je ticket!