Oproep: Demonstreer mee tegen het Iraanse regime!

IN NEDERLAND / Door: WEBMASTER / 31 mrt 2009 HOLOCAUST IRAN

Oproep: Woensdag,1 april is het precies 30 jaar geleden dat ayatollah Khomeini de Islamitische republiek Iran uitriep. Sindsdien vormt het Moellah regime een bedreiging voor zowel de eigen burgers als voor de veiligheid in de regio en ver daarbuiten. Deze woensdag 1 April tussen 17:00 en 18:00 is ereen demonstratie voor de Iraanse Ambassade in Den Haag.

Vrouwen worden gestenigd op verdenking van overspel. Politieke tegenstanders worden opgepakt en homoseksuelen worden zonder pardon opgehangen. Ahmedinejad noemt de Holocaust een mythe, en dreigt openlijk Israel ”van de kaart te vegen”.
Iran komt steeds dichterbij het bezit van een atoomwapen waarmee ze hun dreigement daadwerkelijk kunnen waarmaken.

Om aandacht te vragen voor de mensenrechtenschendingen en de nucleaire ambities van het Iraanse regime is er een Iran comité opgericht. In dit comité zitten,naast vertegenwoordigers van de Iraanse, Joodse, Homo, christelijke en Koerdische gemeenschap en (oud) politici. Het comité staat onder leiding van Bram Peper (oud minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en oudBurgemeester van Rotterdam).

Op woensdag 1 April tussen 17:00 en 18:00 zal er gedemonstreerd worden voor de Iraanse Ambassade (Duinweg 20) in Den Haag.

Tijdens deze demonstratie zal het Iran Comité de Nederlandse regering oproepenom meer economische en diplomatieke druk op Iran uit te oefenen. Omdat het Moellah regime precies 30 jaar aan de macht is en er in Den Haag een Afghanistan top plaatsvindt waar ook een Iraanse delegatie aanwezig is, is dit het uitgelezen moment om een sterk geluid te laten horen.