CIDI-collegereeks: Israel en het Midden-Oosten

woensdag 9 februari 2022

Kennis is enorm belangrijk, zeker als het over complexe issues gaat. Al ruim dertig jaar biedt CIDI colleges aan over het Midden-Oosten, met een speciaal oog voor Israel. Zo vergroten wij kennis en brengen het debat naar een rationeel niveau. 

De reeks van 2022 staat voor de deur en beloofd zeer interessant en leerzaam te worden voor studenten, docenten en iedereen die geïnteresseerd is in het Midden-Oosten. Wij hebben acht colleges voor u samengesteld, waarbij wij in twee verschillende lezingen samenwerken met het Nederlands Genootschap Internationale Zaken (NGIZ).

De collegereeks is online te volgen en zal op de woensdagochtend plaatsvinden van 9 februari t/m 30 maart 2022. Tussen 10:00 en 11:30 uur krijgt u een uur lang inzicht in verschillende onderwerpen over het Midden-Oosten en kunt u vragen stellen aan gerenommeerde experts en academici. Wij kijken naar de geschiedenis, maar hebben ook ruim oog voor actuele zaken, in Israel en in de regio. 

De colleges zijn te volgen via Zoom, op de CIDI-facebookpagina of hier op onze website. Via Zoom kunt u vragen stellen. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. De voertaal van de collegereeks is Engels. 

Wij hopen u te treffen tijdens één of meerdere colleges, tot dan!

Klik hier om naar Zoom te gaan.