CIDI-pubquiz verkiezingsavond

dinsdag 17 september 2019

Stembiljet Israelische verkiezingenStel uw kennis van de Israëlische politiek op de proef bij de CIDI-pubquiz! Op 17 september gaat Israël (opnieuw) naar de stembus, en ter gelegenheid hiervan organiseert het CIDI een verkiezingsavond op een toplocatie in Amsterdam met een adembenemend uitzicht van de stad.

Op dit feest van de Israëlische democratie kijken we niet alleen naar de exitpolls. Aan de hand van quizvragen zullen we een reis door de geschiedenis van de Israëlische politiek maken. Wie is de langstzittende premier, uit welke partijen bestaat Blauw-Wit, wanneer vond de eerste zitting van de eerste Knesset plaats, welk Knessetlid wapperde met een chocoladereep in het gezicht van een collega? Test op 17 september uw kennis en wie weet wordt u gekroond tot de grote winnaar van de CIDI-pubquiz!

Presentatie van deze spannende avond ligt in handen van Diederik Smit, bekend van onder andere De Speld en winnaar van De Slimste Mens.

Tijdens de vragenrondes en het volgen van de exitpolls van de verkiezingen is er volop de gelegenheid tot het nuttigen van een drankje aan de prachtige bar. De toegang is gratis. Inschrijven is verplicht via cidi@cidi.nl of onderstaand formulier. Na aanmelden ontvangt u de gegevens van de locatie, die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en waar voldoende parkeergelegenheid is.

Datum/Tijd: 17 september 2019, 20:00

Kosten: gratis

Locatie: Amsterdam, details ontvangt u na aanmelding