CIDI-Verkiezingsavond met expert Noah Slepkov

maandag 2 maart 2020

Uitnodiging: 2 maart CIDI-Verkiezingsavond met expert Noah Slepkov

Zien we u bij de komende CIDI-Verkiezingsavond? Op maandag 2 maart gaat Israel alweer naar de stembus – voor de derde keer in een jaar tijd. De grote vraag is natuurlijk of er deze keer wél een werkbare uitslag komt. Zullen de aanklachten tegen Netanyahu hem schaden in de campagne? En wat is de invloed van het vredesplan van Trump?

Genoeg te bespreken dus. Zoals u van CIDI gewend bent, organiseren wij ook voor deze verkiezingen een bijeenkomst met een interessante spreker. U bent van harte welkom. De bijeenkomst zal plaatsvinden in een café op een centrale plek in Amsterdam. We zullen met elkaar de exitpolls volgen en de verkiezingsuitslag bespreken.

Spreker: Noah Slepkov – de Israelische Maurice de Hond

Dat doen we samen met de politieke expert Noah Slepkov. Hij is gespecialiseerd in opiniepeilingen en data-analyse, en oprichter van IsraelElections.co.il. Bovendien is Noah fellow bij het Jewish People Policy Institute in Jeruzalem, één van Israels vooraanstaande denktanks. Noah is een expert op het gebied van de Israelische samenleving, en zal ook ingaan op hoe verschillende segmenten van de bevolking van Israel zich tot elkaar en de politiek verhouden. Noah ziet ernaar uit om samen met ons de uitslag van de verkiezingen te bespreken.

Bent u erbij? Meld u dan snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt. Wij hopen u te zien op 2 maart! Na aanmelding ontvangt u van ons bericht over de locatie.

 

Wanneer: Maandag 2 maart
Tijd: 20:00 tot +/- 22:00 uur
Waar: Een goed bereikbare Amsterdamse locatie, u ontvangt de details in uw aanmeldbevestiging
Kosten: Gratis
Aanmelden verplicht: cidi@cidi.nl of het formulier hieronder