17 maart: Grote Israelische verkiezingsavond

verkiezingsavondKieswijzerZelden waren verkiezingen in Israel zo spannend als dit jaar. De centrum-linkse Zionist Union en Likoed gaan nek aan nek in de polls.
Beleef deze bijzondere verkiezingsavond live op de grote Israelische verkiezingsavond met CIDI en CIJO.

Tijdens deze avond kunt u als vanouds uw stem uitbrengen in de CIDI-schaduwverkiezingen. Klik hier voor een vrijblijvend stemadvies: al voor de derde maal maakte politicoloog André Krouwel het Israelische kieskompas, dat nu in de lucht is. Iedereen in Israel en daarbuiten kan (in het Ivriet, Arabisch of Engels) zijn keuze bepalen.
Tijdens de verkiezingsavond geeft André Krouwel live vanuit Israel een duiding over de exitpolls en de uitslagen. 

Op het programma een debat tussen buitenlandwoordvoerders in de Tweede Kamer, met:
 * Roelof Bisschop (SGP) * Harry van Bommel (SP) * Han ten Broeke (VVD) * Martijn van Helvert (CDA) * Joram van Klaveren (Groep Bontes/Van Klaveren) * Michiel Servaes (PvdA) * Wassila Hachchi (D66).

In een door CIJO georganiseerd jongerendebat debatteren jongeren over drie stellingen, waarbij zij elk het standpunt verdedigen van een Israelische partij. Geef u nu op om zeker te zijn van een plaats: aanmelden is verplicht via cidi@cidi.nl.

Plaats: De Rode Hoed, Keizersgracht 102. 1015 CV Amsterdam.
Aanvang: 19.30 uur (zaal open 19.00)
Toegang: Gratis voor vrienden van CIDI en CIJO, voor niet-vrienden  €10,- (u kunt tijdens deze avond met korting vriend(in) van CIDI of lid van CIJO te worden), op vertoon van akkoordmail.

Aanmelden is verplicht via cidi@cidi.nl: na aanmelding ontvangt u van ons een akkoordmail.
Toegang is alleen mogelijk op vertoon van onze akkoordmail en met een geldig identiteitsbewijs (van uzelf en eventuele gast).

Klik hier voor het gehele programma