Het grote Israelische verkiezingsdebat

Op 21 januari 2013 vindt in de Rode Hoed het “Grote Israelische Verkiezingsdebat” plaats. Het debat is georganiseerd door CiJO, de JOVD, DWARS, JD, JS, CDJA, SGPJ, PerspectieF, PINK! i.s.m. CIDI.

De volgende Tweede Kamerleden gaan één dag voor de Israelische verkiezingen met elkaar en de zaal in debat: Han ten Broeke (VVD), Désirée Bonis (PvdA), Martin Bosma (PVV), Sjoerd Sjoerdsma (D66), Gert-Jan Segers (ChristenUnie), Bram van Ojik (GroenLinks, fractievoorzitter) en Kees van der Staaij (SGP, fractievoorzitter). Het debat bestaat uit drie inhoudelijke blokken: De Israelische verkiezingen op 22 januari 2013, Israël, Palestina en de regio en de rol van Nederland t.o.v. het Israëlisch-Palestijns conflict.

Esther Voet, adjunct-directrice CIDI, zal op deze speciale avond Israelische analisten interviewen zodat u nog beter op de hoogte zult zijn van het politieke spectrum van Israel. Na het debat en de analyses van deskundigen zal er een schaduwverkiezing plaatsvinden waarbij u uw politieke voorkeur kunt aangeven.

Aanmelden verplicht via cidi@cidi.nl (s.v.p. eventueel lidmaatschap van een de organisaties vermelden i.v.m. gratis toegang).

Zaal open: 19.30 uur
Start avond: 20.00 uur
Locatie: De Rode Hoed
Adres: Keizersgracht 102 te Amsterdam
Kosten: €5,-
Gratis: CiJO- en CIDI-vrienden, en leden van Politieke Jongeren Organisaties