Steekwoord: Marokko

 • Gantz binnenkort naar Marokko

  IN ISRAEL / 16 nov 2021
  De Israelische minister van Defensie Benny Gantz zal binnenkort een bezoek brengen aan Marokko. Daar zullen de twee landen een defensie-overeenkomst tekenen.
 • Lapid brengt officieel bezoek aan Marokko

  IN ISRAEL / 11 aug 2021
  De Israelische minister van Buitenlandse Zaken Yair Lapid brengt een officieel bezoek aan Marokko. Hij hoopt de banden tussen beide landen te doen groeien.
 • Eerste vlucht van Tel Aviv naar Rabat in kader van normalisatie

  IN ISRAEL / 23 dec 2020
  De Israëlische luchtvaartmaatschappij El Al had dinsdag de eer om de eerste vlucht uit te voeren van Tel Aviv naar de Marokkaanse hoofdstad Rabat. Aan boord een Amerikaans-Israëlische delegatie met als doel de normalisatie tussen Israël en Marokko vorm te […]
 • Rest van de Maghreb nog niet klaar voor normalisatie

  IN MIDDEN-OOSTEN / 17 dec 2020
  Terwijl Marokko de stap naar normalisatie met Israel heeft gezet, kwamen er andere geluiden uit zowel Algiers als Tunis. Hoewel Tunesië begrip had voor de diplomatieke handreiking van Marokko, sprak men in Algerije van de komst van ‘zionisten aan de […]
 • Marokko gaat diplomatieke betrekkingen met Israël normaliseren

  IN ISRAEL / 11 dec 2020
  Marokko gaat de diplomatieke betrekkingen met Israël normaliseren. Dat maakte de Amerikaanse president Donald Trump donderdag bekend. De Verenigde Staten gaan tevens over tot erkenning van de Westelijke Sahara als Marokkaans grondgebied.